Aanrijding tussen twee gemotoriseerde voertuigen

Indien twee gemotoriseerde voertuigen een aanrijding krijgen dan is de beantwoording van de vraag ‘Ik ben aangereden, wie is schuldig?’ wel alleen afhankelijk van de schuldvraag. Wie is door rood gereden, wie reed te hard, lette niet op, reed zomaar een kruising over? Dat zijn vragen die moeten worden beantwoord. Als duidelijk is wie schuldig is aan het ongeval kan een aansprakelijkstelling worden gedaan waarna een procedure tot claimen van letselschade volgt.

Aangereden en letselschade claimen

Een letselschade jurist is de aangewezen persoon om u te helpen bij het claimen van letselschade. Hij zal eerst de schuldige partij aansprakelijk stellen waarna hij namens u kan onderhandelen met de wederpartij. Ruim 98% van alle letselschade zaken wordt op deze manier opgelost.

 

 

Alle letselschade die voortvloeit uit een aanrijding, komt voor vergoeding in aanmerking. Denk aan kosten van vervoer naar het ziekenhuis, maar ook kosten van huishoudelijke hulp, gederfde inkomsten en eventueel smartengeld kunnen worden gevorderd. De hoogte van de schadevergoeding kan flink oplopen, zeker als ernstig letsel is opgelopen. Uw letselschade jurist weet exact welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. Ook de kosten van uw letselschade jurist moet de tegenpartij vergoeden.